Життєвий та науковий шлях Людмили Сергіївни Вавіної До 85-річчя з дня народження - Олена Чеботарьова (Особлива дитина: навчання і виховання, 2021)
Життєвий та науковий шлях Людмили Сергіївни Вавіної До 85-річчя з дня народження