Курси підвищення кваліфікації з теми:«Орієнтування в просторі незрячих дітей та з порушеннями зору» - isp200 isp200 (Особлива дитина: навчання і виховання, 2021)
Стаття присвячена розкриттю актуальності проведення курсів підвищення кваліфікації з теми: «Орієнтування в просторі незрячих дітей та з порушеннями зору»