МАЄМО БІЛЬШОЮ МІРОЮ ЗАЙМАТИСЯ МЕТОДОЛОГІЧНИМИ ПРОБЛЕМАМИ РОЗВИТКУ ОСВІТИ - НАПН України (Особлива дитина: навчання і виховання, 2025)
4 квітня 2025 року відбулися Загальні збори НАПН України. Головною темою обговорення став «Звіт про діяльність Національної академії педагогічних наук України в 2024 році та завдання на 2025 рік».