Прийоми і методи реабілітації дітей з комплексними порушеннями псіхофі-фізіологічних розвитку. Реалізація індивідуального підходу - Оксана Михайленко (Особлива дитина: навчання і виховання, 2020)
Розглянуто проблеми організації індивідуального навчання дітей зі складними порушеннями психофізичного розвитку в умовах сучасної України. Наведено методи реалізації індивідуального підходу в навчанні учнів з комплексними порушеннями в умовах багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру.