Організація психологічної допомоги батькам дітей з особливими освітніми потребами - Євген Продан (Особлива дитина: навчання і виховання, 2020)
Розглянуто проблеми організації роботи психологічної служби навчальних закладів середньої освіти у роботі з батьками дітей з особливими освітніми потребами.