Політика підтримки інклюзії. Канадський досвід - Шеріл Крокер (Особлива дитина: навчання і виховання, 2020)
У статті висвітлено особливості підготовки педагогічних кадрів у провінції Альберта, подано огляд загальних послуг, доступних дітям та їхнім родинам завдяки Урядові провінції Альберта, а також окреслено, яким чином інклюзивна освіта підтримується на рівні Міністерства освіти.