Вітчизняна освіта і наука як основа розвитку потенціалу суспільства - Юлія РІБЦУН (Особлива дитина: навчання і виховання, 2022)
Третьої суботи травня в Україні відзначають професійне свято працівни-ків науки. Саме тому щорічним традиційним заходом Інституту є проведеннянауковцями спільно з психолого-педагогічними працівниками закладів дошкіль-ної, шкільної, вищої освіти, навчально-реабілітаційних, інклюзивно-ресурснихцентрів Всеукраїнського марафону в рамках Днів науки. Цьогоріч марафонтривав упродовж 16 – 24 травня. На ньому всі сім відділів змогли презентуватисвої вагомі наукові здобутки, які користуються значним попитом серед науково-педагогічних працівників і ефективно впроваджуються в практику.