Миттєвості життя вчителя у споминах учнів-друзів (до 80-річчя від дня народження І. П. Колесника) - Микола СУПРУН; Володимир ШЕВЧЕНКО; Ірина ГЛАДЧЕНКО (Особлива дитина: навчання і виховання, 2022)
Миттєвості життя вчителя у споминах учнів-друзів (до 80-річчя від дня народження І. П. Колесника)