ЙОГО ІМ’Я – В КОГОРТІ ВИДАТНИХ СУЧАСНИХ ВЧЕНИХ-ДЕФЕКТОЛОГІВ УКРАЇНИ І СВІТУ АКАДЕМІКУ В. М. СИНЬОВУ – 85! - Засенко, В’ячеслав; Супрун, Дар’я; Супрун, Микола (Особлива дитина: навчання і виховання, 2025)
14 березня 2025 року виповнилося 85 років видатному українському вченому, Заслуженому юристу України, доктору педагогічних наук, професору, дійсному члену (академіку) НАПН України, президенту Асоціації корекційних педагогів України Віктору Миколайовичу Синьову.