Стратегії навчання англійської мови учнів із порушеннями слуху в умовах бімодальнобілінгвального підходу - Дробот, Олена; Замша, Анна (Особлива дитина: навчання і виховання, 2020)
Окреслено зміст проблеми навчання англійської мови учнів із порушеннями слуху. За результатами теоретичного аналізу виокремлено та описано специфіку трьох основних стратегій навчання англійської мови глухих та напівглухих учнів: орально-ауральну стратегію; парціальнолінгвальну стратегію; полілінгвальну стратегію.