Миттєвості життя вчителя у споминах учнів-друзів (до 80-річчя від дня народження І. П. Колесника) - СУПРУН, Микола; ШЕВЧЕНКО, Володимир; ГЛАДЧЕНКО, Ірина (Особлива дитина: навчання і виховання, 2022)
Миттєвості життя вчителя у споминах учнів-друзів (до 80-річчя від дня народження І. П. Колесника)